Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Petting - Tanácsok, Higiénia képes leírás - Petting.tlap.hu
részletek »

Petting - Tanácsok, Higiénia - Petting.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: petting.tlap.hu » Petting - Tanácsok, Higiénia
Keresés
Találatok száma - 4 db
Az intim szőrtelenítés divatja

Az intim szőrtelenítés divatja

Az indítékok különbözőek: Van, aki pajkosságból, van, aki esztétikai vagy higiéniai okokból, és van, aki egyszerűen divatból távolítja el a szőrszálakat az intim testtájakról. A mindenhol-simaság főként a fiatalabb hölgyek körében népszerű, de a trend terjeszkedni látszik a férfiak és az idősebb korosztály között is.

Intimhigiéné

Intimhigiéné

Ha egész nap frissnek és tisztának szeretné érezni magát, különös gondot kell fordítania az intim higiénére! Élete során csaknem mindenki szenved egyszer végbéltáji panaszoktól. Sokakat kínoz viszketés a végbél táján. Ez persze csak egy a számtalan probléma közül (l. táblázat). Többnyire azonban a tisztaság hiányára vezethetők vissza a panaszok. Aki szeretne jól ápolt lenni, annak a higiénés termékek gyártói óriási választékot kínálnak, speciálisan a tabuzónákra: a parfümös kendőktől az extra puhaságú, színes nyomású WC-papíron, a jó illatú szappanon és a mosakodólotionon keresztül az intimsprayig. DE VIGYÁZAT! Ha túlzásba viszi az intimhigiénét vagy nem megfelelő terméket használ, az ugyanúgy viszketést okoz, sőt krónikus gyulladást idézhet elő.

Szerelmes szívek

Szerelmes szívek

Ha Valentin nap, akkor szerelem, ha szerelem, akkor romantika, ha romantika, akkor gyertyafény. Készítsen saját kezűleg gyertyát a lehető legegyszerűbb módon. Természetesen az alkalomhoz illően szívalakút. Hozzávalók: teamécses, szívalakú tésztaszaggató, sütőpapír, konzervdoboz.

Bizarr szex magazin hírek
MILF, nők 40 felett a legjobbak az ágyban
MILF, nők 40 felett a legjobbak az ágyban A hölgyek ledobhatják a kombinét és a gátlásokat! Újabb kutatások bizonyítják ugyanis, hogy annak sem kell lemondania a szexuális élvezetekről, aki már betöltötte a negyedik X-et. Sőt a szexuális játszadozások akkor válnak csak igazán élvezetessé – így a korosztály hölgy tagjainak szexuális étvágya is jócskán megnő. Amerikai kutatók 900 nőt faggattak...
MILF imádó ifjak - divat, szélsőség, vagy természetes? (+18)
MILF imádó ifjak - divat, szélsőség,... A huszonéves fiúk körében érdekes divat terjed: A harmincas- koranegyvenes nők...
Porszívó és gázolaj - 5 bizarr vágykeltő módszer
Porszívó és gázolaj - 5 bizarr... Nemcsak házi sztriptízzel és internetes pornóval csigázhatjátok fel egymást....
Vadulnak a vagina illatáért

Vadulnak a vagina illatáért

Az intim sprayekre veszélyes kutatás látott napvilágot: a nők hüvelyének mindennapi megerőszakolása különböző tisztító szerekkel nemcsak egészségtelen, hanem elűzi azok természetes illatát. Amikor a nemi szerv illatáról van szó, leggyakrabban a kellemetlen szagok jutnak az ember eszébe. Pedig a női nemi szervből kiáramló természetes illatok a férfiak számára nagyon vadítóak is lehetnek. Dr. Mehmet Oz, Amerika egyik leghíresebb és legmediatizáltabb dokija, pár évvel ezelőtt szállt szembe a mindennapi hüvelytisztálkodással. Oprah Winfrey műsorában gyakran vendégeskedő dr. Oz akkor azt állította, hogy a nők hüvelyének mindennapi megerőszakolása különböző tisztító szerekkel nemcsak egészségtelen, hanem elűzi a női nemi szerv természetes illatát.

igennem
Tuti menü