Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Petting - Masszázs, Simogatás képes leírás - Petting.tlap.hu
részletek »

Petting - Masszázs, Simogatás - Petting.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: petting.tlap.hu » Petting - Masszázs, Simogatás
Keresés
Találatok száma - 7 db
Az érzéki masszázs művészete

Az érzéki masszázs művészete

Az igazi érzéki masszázs minden érzékre hat, egy formája annak, hogy kifejezd érzelmeidet látvány, hang és érintés segítségével. Az érzéki masszázs tökéletes módja, hogy ellazulj és megnyíljatok egymás előtt partnereddel több év házasság után vagy bimbózó kapcsolat elején. Az érzéki masszázs gyakran fejleszti gyönyör-megélő képességedet és erősíti kapcsolatodat pároddal.

Dobja fel kapcsolatát szexmasszázzsal!

Dobja fel kapcsolatát szexmasszázzsal!

A Távol-Keleten a masszázs teljesen természetes foglalatosság. Minden masszázs alapja életünk első fizikai élménye, az anyai simogatás: csecsemőkorunkban tanuljuk meg, mennyire izgalmas és kellemes érzés megérinteni önmagunkat, majd idővel rádöbbenünk, hogy még jobb, ha más érint meg minket vagy mi érintünk meg mást. Kísérletekkel igazolt tény, hogy az érintés kedvezően befolyásolja fizikai állapotunkat és hangulatunkat, és mindez fokozottan igaz az erotikus masszázsra.

Erogén zóna - horoszkóp

Erogén zóna - horoszkóp

Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! A férfi fő erogén zónáit oly nagyvonalúan áldotta meg a természet érző idegvégződésekkel, hogy a leheletfinom csókra is gerjedelme támad, ha fülcimpáját, szemöldökét, ajkát, ujjait, combját vagy sarkát érintik. Ezen testrészei erotikára programozottak: kapcsolatban állnak az agy nemi vágy központjával. E különösen érzékeny régiókon túl még jó néhány szexantenna van a férfi testén: az arc, a nyak, a tarkó, a hónalj, a felső kar, a mellbimbó, a has és a hát, a vállak, a lágyéktáj, a felső comb, a könyökhajlat. Minden férfinak megvan a legérzékenyebb, legszexisebb pontja - hogy kinek hol, csillagjegyétől is függ.

Bizarr szex magazin hírek
MILF, nők 40 felett a legjobbak az ágyban
MILF, nők 40 felett a legjobbak az ágyban A hölgyek ledobhatják a kombinét és a gátlásokat! Újabb kutatások bizonyítják ugyanis, hogy annak sem kell lemondania a szexuális élvezetekről, aki már betöltötte a negyedik X-et. Sőt a szexuális játszadozások akkor válnak csak igazán élvezetessé – így a korosztály hölgy tagjainak szexuális étvágya is jócskán megnő. Amerikai kutatók 900 nőt faggattak...
MILF imádó ifjak - divat, szélsőség, vagy természetes? (+18)
MILF imádó ifjak - divat, szélsőség,... A huszonéves fiúk körében érdekes divat terjed: A harmincas- koranegyvenes nők...
Porszívó és gázolaj - 5 bizarr vágykeltő módszer
Porszívó és gázolaj - 5 bizarr... Nemcsak házi sztriptízzel és internetes pornóval csigázhatjátok fel egymást....
Erotikus masszázsolajok

Erotikus masszázsolajok

Online szexshop hatalmas termékkínálattal. Minőségi szexeszközök a legjobb, legnépszerűbb márkák képviseletében. A jó és tartós párkapcsolat alapja a jó szex, ehhez azonban nem árt olykor egy kis segítség, egy kis pikáns apróság, ami feldobja az együttléteket. Vibrátorok, izgatók, óvszerek és egyéb szexeszközök hatalmas kínálatát nyújtjuk. Webáruházunk vásárlóinak maximális diszkréciót biztosítunk, így még a kíváncsi szomszédok sem fogják sejteni, hogy mit rejt az apró csomag, amit tőlünk rendelt, sőt még a borítékon sem lesz semmi feladóra utaló jel.

Érzéki partnermasszázs

Érzéki partnermasszázs

Az érzékiség testiségünknek mintegy megkoronázása - ezzel fejezi ki testünk az élet élvezetét. Az érzékiség azonban önkifejezésünknek is egyik módja, továbbá lehetőséget ad arra, hogy teljesítsük azok óhajait és kívánságait, akiket szeretünk. Az érzékiség az emberre a maga egészében hat és ezáltal spontaneitást és örömöt visz a partneri kapcsolatba. Az érzékiség ezenkívül a masszázzsal együtt lehetőséget ad a test megismerésére és újra fölfedezésére, annak a megállapítására, hogy a test élvezetekre és lazításra képes.

Masszázs gyönyörű lányokkal

Masszázs gyönyörű lányokkal

Masszázs lányok fényképekkel és egyéb kiegészítő információkkal. Ha többet szeretnél megtudni az erotikus masszázs rejtelmeiről, akkor erotikus masszázzsal kapcsolatos filmek között is lehet válogatni. Kellemes kikapcsolódás, erotikus lazító masszázs, stresszoldó masszázs, élménymasszázs, erotikus masszázs variációk! Ha egy kis kikapcsolódásra van szükséged a szürke hétköznapokból, csak választanod kell!

Vágykeltő masszázs hölgyeknek

Vágykeltő masszázs hölgyeknek

A nők nagyon hálásak egy kis masszírozásért. Nem kell magunkat hivatalos masszőrré képeznünk, de azért nem árt néhány technikát ismerni. A női test és a női nemiszervek alapvetően különböznek a férfi testétől és nemiszervétől.

igennem
Tuti menü