Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Petting - G-Pont képes leírás - Petting.tlap.hu
részletek »

Petting - G-Pont - Petting.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: petting.tlap.hu » Petting - G-Pont
Keresés
Találatok száma - 3 db
A bűvös G-pont

A bűvös G-pont

Réka véletlenül talált rá a kábító, gyönyört kiváltó pontra, és teljesen megváltozott a nemi élete. "A barátommal kutyapózban szeretkeztünk, és egy kicsit mélyebbre hatolt, mint szokott - meséli a 25 éves lány. - Hirtelen elkapott egy nagyon heves, kellemesen fájó érzés, mélyen belül. Életemben először jutottam a csúcsra magától a behatolástól, minden csiklóizgatás nélkül. Hatalmas erejű orgazmust éltem át, heves és varázslatos rángások járták át egész testemet." Réka rejtett kincsét Grafenberg-pontnak hívják, amelyet a köztudatban G-pontként emlegetünk. Ez a mogyoró nagyságú, szuper érzékeny erogén dudor a vagina elülső falában található, és a kutatók szerint minden nőnek van. De mitől olyan különleges ez az örömzóna? Mint Réka is tanúsíthatja, a G-pont ingerlése tetőtől-talpig cikázó élvezetet idézhet elő, amely teljesen eltér a csiklón keletkező orgazmustól. "A nők azt mesélik, hogy ilyenkor nemcsak a nemi szervüket, hanem egész testüket hullámokban járja át a gyönyör" - magyarázza egy szexológus. Aki a G-pont izgatására élvez el, azt egész mélyről, egész belülről fakadó érzés rázza meg, mely néha annyira heves, hogy az illető elveszti a fejét. Egykor az orvosok a pont létezését is tagadták. De hála a 20. század kutatatásainak a G-pont végre megkapta a neki járó elismerést - így a nők immár alaposan megismerhetik testük e kincset érő területét.

A nőknek is lehet magömlésük

A nőknek is lehet magömlésük

A G-pont a vagina belsejében felül, a szeméremcsont irányában helyezkedik el; valójában egy szivacsos gömböcske, mely szexuális izgalmi állapotban megnövekszik. Elnevezése Ernst Gräfenberg német származású amerikai nőgyógyász nevéhez fűződik. A női szervezetben található a prosztatához hasonló mirigy, ami a szexuális izgatásra megduzzad. Benyúlva a hüvelybe a hasfal felőli oldalon ki is tapintható, színe is más lesz. A Grafenberg-pont olyan terület, amely ha megfelelő inger éri, intenzív gyönyört és sokszor orgazmust vált ki. A nőknél ez a pont körülbelül a hüvely első harmadoló pontjánál, a test elülső oldala felé található. Megtalálni persze nem is olyan egyszerű ezt a vagina mellső falán található, kb. 1-1.5 cm átmérőjű területet, melynek izgatása sokszor mind a klitorális, mind a hüvelyi orgazmusnál erősebb kéjérzetet okoz.

G pontatlanság vagy orgazmus?

G pontatlanság vagy orgazmus?

A női orgazmussal kapcsolatos tanulmányában a doktor azt állította, hogy ha ezt a területet stimulálják (közösüléssel, maszturbációval, stb.), akkor ez orgazmushoz juttathatja a nőt. A szexuális izgalom hatására a húgycsőbe torkolló, belső elválasztású mirigyek váladékot bocsátanak a húgycsőbe, s ez orgazmuskor kilövellhet. Tehát, ha nem is mindenki, de néhány hölgy képes az orgazmus elérésekor folyadékot ejakulálni, mivel szerinte ez a zóna, működésében megfelel a férfiak prosztatájának.

igennem
Tuti menü