Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Petting - Felkészülés a Szexre képes leírás - Petting.tlap.hu
részletek »

Petting - Felkészülés a Szexre - Petting.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: petting.tlap.hu » Petting - Felkészülés a Szexre
Keresés
Találatok száma - 16 db
A  pszichoszexuális  fejlődés  vázlata

A pszichoszexuális fejlődés vázlata

Az egyéni pszichoszexuális fejlődést bővebben a szexuálpszichológia tankönyve (Szilágyi V. 2005) ismerteti; itt csupán annak fobtosabb megállapításait vázoljuk. Ez a fejlődés az újszülött korban kezdődik. Ekkor alakul ki ugyanis minden partnerkapcsolat őstípusa: az anya-gyermek kapcsolat. Ebben különleges érzelmi egymásra-hangoltság jön létre. A csecsemő eleinte nem tud különbséget tenni önmaga és a külvilág között; nincs éntudata, nincsenek gondolatai (csak érzelmei-indulatai). Az anya mimikája és gesztikulációja, hangja érzelmeket közvetít a gyermekhez, aki azokat önmaga érzelmeiként éli át. Ezek mindig valamilyen viselkedési szituációhoz kapcsolódnak, s a többszöri előfordulás nyomán, mint affektiv viselkedési sémák, attitűdök rögződnek a gyermekben. A pszichoszexuális fejlődés alapja a saját biológiai nemünkkel való azonosságunk felismerése és elfogadása. Ez a (pszicho) szexuális identitás. Már a beszéd kialakulásával egyidejűleg - tehát 2-3 éves korban - megfigyelhető, hogy kisfiúnak vagy kislánynak nevezik és tudják magukat. Természetesen csak a felnőttek közlései és bánásmódja alapján, s anélkül, hogy fogalmuk lenne a testi különbségekről. A gyermek mindig mások véleményének tükrében ismeri meg önmagát; olyan képet alakít ki magáról, amilyennek a környezete látja őt.

A  szexuális  orientáció kialakulása

A szexuális orientáció kialakulása

A férfi vagy női test iránti erotikus érdeklődést, a férfiakkal vagy nőkkel létesítendő szexuális kapcsolat igényét nevezik az egyén szexuális orientációjának, irányultságának, beállítottságának. Tévedés lenne ezt vagy - vagy kérdésnek tartani; a szexológiai vizsgálatok ugyanis megállapították, hogy fokozati különbségekről van szó. A felnőttek többsége ugyan nagy mértékben heteroszexuálisan orientált, de köztük is sokan vannak a többé-kevésbé biszexuálisok, akik valamennyire mindkét nemmel képesek szexuális élvezethez és kielégüléshez jutni. A kizárólag homoszexuális beállítottságúak aránya pedig egy számmal is kifejezhető (vagyis nem éri el a 10%-ot).

A serdülők szexuális élete

A serdülők szexuális élete

Az Egyesült Államokban megjelent, szexualitással foglalkozó tanulmányok vagy elavultak, vagy nem tértek ki a serdülőkorúak szexuális szokásaira. A kutatás közelmúltban megjelent eredményei éppen ezért meglepő újdonságokkal szolgáltak a szakembereknek. Megtudták a valóban reprezentatívnak mondott felmérésből, mit is csinálnak az amerikai kamaszok iskola után, a kocsi hátsó ülésén vagy az ágyban. A kutatók 12 571 amerikait mértek fel, és bár a megkérdezettek életkora 15-44 év volt, hű képet kaptak a 15-19 éves korosztályról is. Kiderült, hogy a serdülők több mint fele gyakorolja az orális szexet, és az adatok azért is megbízhatók, mert nem személyes interjúról volt szó, hanem egy számítógépes program segítségével végezték a felmérést. A fiúk és a lányok aránya közel azonos volt.

Bizarr szex magazin hírek
MILF, nők 40 felett a legjobbak az ágyban
MILF, nők 40 felett a legjobbak az ágyban A hölgyek ledobhatják a kombinét és a gátlásokat! Újabb kutatások bizonyítják ugyanis, hogy annak sem kell lemondania a szexuális élvezetekről, aki már betöltötte a negyedik X-et. Sőt a szexuális játszadozások akkor válnak csak igazán élvezetessé – így a korosztály hölgy tagjainak szexuális étvágya is jócskán megnő. Amerikai kutatók 900 nőt faggattak...
MILF imádó ifjak - divat, szélsőség, vagy természetes? (+18)
MILF imádó ifjak - divat, szélsőség,... A huszonéves fiúk körében érdekes divat terjed: A harmincas- koranegyvenes nők...
Porszívó és gázolaj - 5 bizarr vágykeltő módszer
Porszívó és gázolaj - 5 bizarr... Nemcsak házi sztriptízzel és internetes pornóval csigázhatjátok fel egymást....
Érettebbnek érzik magukat a tinik a szextől

Érettebbnek érzik magukat a tinik a szextől

A kutatók azonban azt mondják, nem egyértelmű, hogy ettől az érettség-érzéstől bocsátkoznak-e gyakrabban testi kapcsolatba vagy próbálnak ki drogokat a tinik, esetleg a már átélt, hasonló élmények miatt érzik magukat érettebbnek. "Akár mindkettő is igaz lehet."

Erotikacentrum

Erotikacentrum

Üdvözlünk az EROTIKA CENTRUM oldalán! Itt mindent megtalálsz ami a szexhez kell! Az általad kiválasztott termékeket itt azonnal meg is rendelheted, félrerakathatod! Az oldalon minden információt megtalálsz a vásárlásról a termékekről. Termékeinket folyamatosan töltjük fel! Az online vásárláshoz regisztrálnod kell magad! Várunk személyesen is szexshopunkban, látogass meg minket!

Fogamzásgátlás - terhesség - óvszer

Fogamzásgátlás - terhesség - óvszer

Napjainkban nem elég hangsúlyozni a fiatalok körében, hogy mennyire fontos a védekezés a szexuális aktus során. Az óvszer használatával nemcsak a nem kívánt terhesség előzhető meg, de számos nemi úton terjedő fertőzés is kiküszöbölhető. Honlapunkon fontos információkat kaphat a hatékony fogamzásgátlási módszerekről, az intim kapcsolat során alkalmazható védekezési formákról.

Futópad

Futópad

Futópad vásárlás előtt, nézze meg a legújabb futópad értékelésünket és minősítésünket. Több mint 30 Magyarországon megvásárolható futópadot vizsgáltak meg a szakértők, felhasználók, és a fogyasztók . Az Ő véleményeik, és visszajelzéseik alapján állítottuk össze a következő futópad értékelést. A futópadok értékelésnél a következőben leírt tulajdonságokat vettük alapul: Futópad Motor A futópad motor az egyik legfontosabb összetevő futópad vásárlásnál. Ez adja meg a futószőnyeg sebességét és teljesítményét. Ha összehasonlítjuk a futópad motorok teljesítményét, akkor mindig a folyamatos teljesítményt vegyük alapul és ne a maximális lóerőt. A csúcs teljesítmény általában jóval magasabb de rövidebb ideig tart, mint egy folyamatos teljesítmény. A futópad folyamatos teljesítménye jobban segít számunkra meghatározni, hogy mely futópad a legalkalmasabb edzésünk elvégzéséhez. Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a motor lóereje annál nagyobb teljesítménnyel tud működni a folyamatos terhelésnél. Sajnos nincs hivatalos előírás a futópad folyamatos terhelésének kiszámítására, ezért gyakran a futópad gyártók eltúlozzák a tényleges, folyamatos lóerő nagyságát. A futópad garanciális háttere, gyakran tükrözi a motor minőségét. Az 1 éves garanciás futópad helyett a 2 éves vagy annál hosszabb garanciaidő, a minőségi futópad motorra utalhat.

Futópad depo

Futópad depo

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése általában akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolják. Az áruházi rendszer által küldött automata visszaigazolás nem egyenértékű a fent említett visszaigazolással. A visszaigazolás pontos formája és határideje az adott forgalmazótól függ. Amennyiben az adott termék oldalán, vagy a honlap egyéb részében nem szerepel külön a szállítási határidő, akkor azt is a visszaigazolásban jelzi a kereskedő. Az 'Információk' menüpontban megtalálja a forgalmazó elérhetőségi adatait. Ezen elérhetőségeken jelezheti szavatossági igényét, egyéb kifogását, vagy kérhet információt valamely termékről vagy megrendelésről. A kereskedő és a vásárló között létrejött elektronikus szerződés nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek, így az nem kerül iktatásra, és későbbiekben papír alapon nem hozzáférhető. Az elektronikus szerződésben, illetve a megkötés és a későbbi kapcsolattartás során használt nyelv a magyar. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk! A termékoldalakon található termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt.

Futópad pláza

Futópad pláza

A legnagyobb futópad kínálat a magyar futópadok piacán! Futópad szállítás: Ingyen az ország egész területére! Menete: online vagy telefonos futópad megrendelése után, értékesítő munkatársunk felhívja Önt telefonon kiszállítási időpont egyeztetésre, és futárral küldjük az Önnel egyeztetett időpontban. Budapesten a futópadok beüzemelése ingyenes!!! Ha megbízható futópad márkában gondolkodik, vagy szeretné a legnagyobb futópad kínálatot egy helyen látni, keresse a futopad-plaza üzleteit!

Hirdetés
Intimwebshop

Intimwebshop

Szexuális segédeszközök, síkosítók, vágykeltők, késleltetők, és egyéb kiegészítők online áruháza, részletes tájékoztatókkal az anyagokról, a termékekről, és azok használatáról. Cégünk 2001-ben nyitotta üzletét Szolnokon. Az elmúlt 10 év tapasztalatával segítjük online vásárlóinkat is a döntésben. Folyamatosan bővülő árukészletünkkel, versenyképes árakkal, akciókkal, és maximális diszkrécióval igyekszünk a vásárlóink kedvében járni.

Iskola, szex, család

Iskola, szex, család

Kinek a feladata a gyerekek szexuális felvilágosítása, és milyen szellemben tegye? A tapasztalatok szerint a szülők határozottan az iskolára hárítják a feladatot, a szakemberek szerint viszont az erkölcsi nevelés a család hatásköre, a biológiai felvilágosítás pedig az iskola feladata. Lényegében mindkét oldal a fogamzásgátlásra redukálná a kérdést, pedig a szexuális nevelés sokkal összetettebb jelenség, amely a születésnél kezdődik, szerves részeként a család értékrendjének, intimitásról alkotott felfogásának is.

Mire tanítsam a lányom?

Mire tanítsam a lányom?

Barátnőm kislánya most lesz tizennégy. Egy-két éve még nem lehetett elvonszolni a játékboltok kirakata elől, ahol a legújabb görkoris barbikkal szemezett. Most meg a délutáni ifjúsági műsorokat bambulja a tévében rendületlenül, ahol arról fecsegnek a 14-18 éves fiatalok, hogy miként szexeljenek, hányszor és kivel, hogy még izgalmasabb legyen a nemi életük. Már-már közhelynek tűnik, amikor felháborodunk ezen, és azt mondjuk, bezzeg a mi időnkben... De ha közhely, ha nem, elkeserítő és kétségbeejtő, hogy tizenéves gyerekek, akiknek romantikus regényekből kellene tanulniuk a szerelem (a lelki szerelem!) fortélyait, és naphosszat álmodozva az első kézfogásra, uram bocsá' csókra kellene várniuk, arról vitatkoznak a tévében, hogy ki csalt meg kit és hányszor, hogy kipróbálnák-e a szexet hármasban, hogy megcsalásnak számít-e a csók, vagy ahhoz le is kell feküdni, és mentség-e a hűtlenségre, ha az illető be volt rúgva, mint állat.

Szexshop

Szexshop

Szexshop Vágyaim - vibrátor-ok, fehérneműk, erotikus ruhák, szex kiegészítők, vágykeltők, síkosítók és óvszerek. Barangolja be a Vágyaim szexshop világát, és találja meg vágyai tárgyait! Lépjen rá a szexualitás új ösvényére. Válasszon szexshopunk több mint 5000 terméket felölelő kínálatából! Fedezze fel a legújabb generációs nők és férfiak számára készült erotikus termékeinket. A Vágyaim szexshop különlegességei közül beszerezheti a tökéletes előjáték segédeszközeit, mindent megtalál, ami egy romantikus estéhez elengedhetetlen, de ha valami vadabbra vágyik, nálunk az sem akadály. Ha Ön a kulturált élvezetes erotika híve ez a szexshop Önnek szól!

Szexuális élet: mikor kezdjék?

Szexuális élet: mikor kezdjék?

Az első szexuális együttlétet követően az öröm, lelkesedés, boldogság mellett gyakran előfordul a csalódás, bűntudat, akár teljes kiábrándulás is. Minél felkészületlenebbül érik ezek az élmények a kam - WEBBeteg Szexuális élet kategória. Napjainkban gyermekeink felgyorsult testi fejlődését tapasztaljuk, miközben a lelki érés egyre inkább kitolódik. Emellett a média, a reklámok soha nem látott mértékben építenek a szexualitásra, az interneten néhány kattintással elérhetőek (sőt kéretlenül is érkeznek) pornóoldalak, a gyermekek akarva, akaratlan igen korán kapcsolatba kerülnek a szexualitással. A szexuális életre nevelés, az ehhez kellő kultúra átadása ugyanakkor továbbra is többnyire elégtelen, bár az elérhető szakirodalmak száma örvendetes mértékben emelkedik. A durva, leegyszerűsítő, csupán a technikai kivitelezéssel foglalkozó filmek is sajnos könnyen hozzáférhetőek, amelyek a lelkileg, érzelmileg még fejletlen kamaszok esetében kifejezetten káros hatásúak lehetnek.

Szexualitás a serdülő-korban

Szexualitás a serdülő-korban

A tizenéveseket, nyilván magadról is tudod, már nagyon izgatja a szex: igyekeznek felfedezni titkait. A szexualitás most olyasmi számukra, mint az autóvezetés vagy a szeszes ital: egyrészt az élet kihívása, másrészt egyfajta belépőjegy a felnőttkorba. Örök ellentmondás viszont, hogy a serdülő már jóval azelőtt képessé válik a szexuális életre, nemzőképessé, illetve termékennyé válik, hogy érzelmi téren is megérne a bensőséges és hosszú távú kapcsolatra, még azelőtt, hogy igazán feltámadna benne a vágy az ilyen jellegű kapcsolat iránt. A szülők már jól ismerik a szexualitás szépségeit és buktatóit. Akár bevallják maguknak, akár nem, agyuk hátsó részében ott fészkel a szorongás és a félelem: gyermekük még csak most ismerkedik a szexualitással, de talán már hamarosan szembesülnie kell a nem kívánt terhességgel, valamilyen nemi úton terjedő betegséggel vagy a szerelmi csalódással. A szüleid biztosan ösztönösen reménykednek abban, hogy a lehető legkésőbb kezded el a szexet. A szexualitás érzelmi kérdés és bármit mondanak neked róla, nyilván te is ezt érzed. Egyfelől jó, ha biztonságban érzed magad szüleid előtt ez ügyben, másfelől van, amiben magadnak kell vállalnod a felelőséget életedért, és önmagadnak kell meghatároznod döntéseidet.

Tuttiszexshop

Tuttiszexshop

Üdvözlünk a Tutti Frutti szexshop oldalán! Itt mindent megtalálsz ami a szexhez kell! Az általad kiválasztott termékeket itt azonnal meg is rendelheted, félrerakathatod! Az oldalon minden információt megtalálsz a vásárlásról a termékekről. Termékeinket folyamatosan töltjük fel! Az online vásárláshoz regisztrálnod kell magad! Várunk személyesen is szexshopunkban, látogass meg minket!

igennem
Tuti menü