Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Petting - Erotikus álom képes leírás - Petting.tlap.hu
részletek »

Petting - Erotikus álom - Petting.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: petting.tlap.hu » Petting - Erotikus álom
Keresés
Találatok száma - 3 db
Elménk szexuális jelenetei

Elménk szexuális jelenetei

Egyre rendszeresebben kínoznak szexuális álmaid? Sebaj, hisz mi sem kellemesebb egy erotikus éjszakánál. Ennek te is örülnél, ám az izgató mozikban nem a pasid a főszereplő? Mit jelentsen ez? Minél gyakrabban fordul elő, annál inkább érdemes odafigyelni az esetleges okokra. Szexről álmodni jó, feltéve, ha nem erőszakkal kapcsolatos az álom, és álombéli partnerünk is megfelel elképzeléseinknek.

Fedezd fel a tested: erotika és fantázia

Fedezd fel a tested: erotika és fantázia

A fiatalok többsége a maszturbáció során, még az első valódi együttlétek előtt felfedezi testének különösen érzékeny pontjait. A későbbi szexuális élet szempontjából fontos is, hogy megismerjék testük titkait. Az erogén zónák a test azon részei, amelyek simogatásával, csókolásával szexuális izgalmat lehet ébreszteni. Tulajdonképpen a test bármely területe lehet érzékeny szexuális értelemben, hiszen nem vagyunk egyformák. Mindenki másképp szereti, ha megérintik. Azonban mindkét nemnél vannak speciális területek, amelyek ingerlése fokozott izgalmat, gyönyört okoz.

Miről árulkodnak erotikus álmaink?

Miről árulkodnak erotikus álmaink?

A nők fantáziája nemcsak a hétköznapokban, de álomképeikben is megmutatkozik: eleven és érzelmes képeket, történéseket, eseményeket látunk. Sokszor döntögetünk tabukat is: teljesen leigázott vagy netán épp szadista szerepben tűnhetünk fel, hiszen ilyenkor mindent megtehetünk. A pszichológusok azt mondják, hogy az erotikus álmok a lelki egyensúlyt szabályozzák. Éjszakánként dolgozzuk fel az aznapi információkat, és ekkor oldjuk meg problémáinkat, éljük át örömünket, folytatva nappali tevékenységünket. Az álom mindig arra világít rá, amire az életben általában nem figyelünk oda - állítja Klausbernd Vollmar, német álomkutató és pszichológus. - Különösen igaz ez az erotikus tartalmúakra. Arra buzdítanak, hogy a gyakorlatban is használjuk az ilyenkor megjelenő erotikus képeket. A szexuális utalásokkal teli álmok legtöbbször ugyanis felébresztik vágyainkat, ezáltal pedig a nemi életünkre is jótékony hatással lehetnek, ha nem szégyenkezünk miattuk. Nagy hiba, ha féltékenykedni kezdünk, mikor partnerünk erotikus álmokat lát. Ezek ugyanis csupán átvitt értelmű képek. Teljesen természetesek és egészségesek. Nem feltétlenül a vágyálmaink megtestesülései, inkább a tudatalattink üzenetei." Vollmar doktor szerint csak rajtunk, illetve a saját értelmezésünkön múlik, hogy mit is tekintünk erotikusnak. Fontos tudni, hogy általában pillanatnyi életkörülményeink és érzéseink alakítják őket.

igennem
Tuti menü