Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Petting - Előjáték képes leírás - Petting.tlap.hu
részletek »

Petting - Előjáték - Petting.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: petting.tlap.hu » Petting - Előjáték
Keresés
Találatok száma - 3 db
Az örömszerzés művészete

Az örömszerzés művészete

Sok embernek szegényes, sivár és kielégítetlen a szexuális élete. Ennek sok oka lehet, az egyik a szerelmi előjáték elhanyagolása. Nem kell, hogy a fiúnak kisebbségi érzése legyen azért, mert nem tudja rögtön annyira felizgatni barátnőjét, hogy felkiáltson, sikítozzon a kielégüléstől. Ez csak úgy lehetséges, ha egymásra is figyelnek az ágyban. Természetesen attól is függ, hogy mennyire vannak pszichikailag és fizikailag összehangolódva. Azonban van néhány fontos szempont, amit ha figyelembe vesznek, akkor segíthet az orgazmusban. Csak nagyon kevés nő az, aki úgy is ki tud elégülni, ha nagyon keményen, sőt brutálisan esnek a testének. A legtöbb nő elvárja partnerétől, hogy az hosszan, finoman kényeztesse a testét. Szükségük van az előjátékra! És pontosan ez az, amire sok férfi önző módon képtelen. Sokszor fantáziátlanok, kedvtelenek. Ilyen előfordul a fiatal és kezdő szeretők között, de vannak olyanok is, akik azt hiszik magukról, hogy ők a legjobb szeretők a világon és ez derogál nekik.

Juhász Fruzsina

Juhász Fruzsina

Vibrátorok: mindenkinek másik típusú a jó használhatóság, kezelhetőség, kényelemi szempontok szerint,mi ebben nyújtunk segítséget Önnek. A női örömszerzők kincstára! Egy-egy erotikus eszköz garantáltan felpezsdíti szexuális életedet. Itt mindenki megtalálhatja a hozzá illő legmegfelelőbb eszközt az egyszerűbb műanyag dildóktól a rezgő tojásokon át a fantasztikus high-tech vibrátorokig és szerető fiúkig. Engedd el a fantáziádat és lépj be a szexuális örömök kincsestárába. Kérlek használd bátran az eszközök mérettáblázatát mely segítségével könnyen eldöntheted melyik a számodra legmegfelelőbb.Tekintsd át ajánlatainkat és válassz a különböző szín, forma, és kiváló anyagú eszközök közül.

Variációk előjátékra

Variációk előjátékra

Úgy gondolod, hogy már minden apró trükköt jól ismersz a vágy felkeltésére? Mi van, ha mégsem? Kipróbálnád néhány újdonságot? Ha igen, tarts velünk! 1. jéghideg forróság: Mi lenne, ha a pasid nem csak a szatén tangád látványától izgulna fel, hanem az érintésétől is? Rakd a bugyit egy nappal a nagy alkalom előtt a hűtőbe és finoman kényeztesd vele kedvesed azzal a bizonyos tájékon. Az anyag hűvös érintésétől tutira beindul és biztos lehetsz benne, hogy nem sokáig marad hideg a tangád... de ne ess kétségbe, a hideg után támadj meleggel. Egy nedves mosdókesztyűt dobj be 15 másodpercre a mikróba és a jéghideg kényeztetés után ezzel forrósítsd fel párod vágyait. A hideg-meleg nem csak az érzékeire fog hatni, de a vérkeringést is beindítja azon a bizonyos tájékon.

igennem
Tuti menü