Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Petting - Csók képes leírás - Petting.tlap.hu
részletek »

Petting - Csók - Petting.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: petting.tlap.hu » Petting - Csók
Keresés
Találatok száma - 7 db
Csók - a lelkek egyesülése

Csók - a lelkek egyesülése

A harmincas években a köztéren történő nyálcsere büntetendő volt. Kizárólag a búcsúcsókot tartották elfogadhatónak. Fel is jegyezték, hogy Kolumbiában a pályaudvarokon gyülekeztek a szerelmesek. Egészen addig be is vált a trükk, amíg fel nem tűnt a rend szigorú őreinek, hogy a vonatok mennek, a párok maradnak... Egész Európában megpróbálták akkoriban felügyelet alá vonni a csókolózást: a csendőrök felügyeltek, figyelmeztettek és büntettek. Nem csoda, ha a némafilmekben, majd a színes hollywoodi mozikban látott csókokat forradalmian erotikusnak szánták a rendezők. Az előírás szerint 3 mp-nél nem lehetett hosszabb az orális élvezet. Ezek az ellenfényben fényképezett, visszafogott, ámde érzéki csókok persze világhíressé váltak. Főképpen ma aratnak ezek a bájos, ártatlan filmek, hiszen a jelenkor rendezői annyi mindent megmutattak a szexuális életből a maga nyers valójában, hogy eközben elveszett a báj és romlatlanság.

Csók technikák és módszerek férfiaknak

Csók technikák és módszerek férfiaknak

Ha egy lány hajlandó veled másodszor is találkozni akkor az elég biztos jele annak hogy érdekled, legalábbis egészségesebb így felfogni a dolgot mert akkor te is bátrabb leszel. Most leírok neked egy konkrét esetet, héten történt velem. Kicsit másabb a helyzet mert előtte már ismertem 3 hónappal, osztálytársam, de az első két hónapban semmit nem beszéltünk. Egyszer csak elkezdtünk beszélgetni, búcsúzáskor mindig csak elköszöntünk. Gondoltam haladjunk egy kicsit, egyik nap azt mondtam neki mikor elköszöntünk hogy adjon egy puszit. Megtörtént. Szóba került hogy héten csak kb kétszer szoktam borotválkozni ezért szúr az arcom. Következő nap mikor találkoztunk azt mondtam 'Az arcom lehet hogy szúr, de a szám nem' és megcsókoltam. Meg sem lepődött, örült neki. Tudtam, hogy tetszem neki, ezért ezt meg kellett tenni. Honnan tudtam? Ezt valahogy érzi az ember:) Ott van veled, látszik rajta, hogy jól érzi magát, csak rád néz, ezek alapján mi mást gondolhatnál, minthogy tetszel neki. Ilyen egyszerű.

Csók-csata

Csók-csata

Már jó ideje együtt jártok - minden szép és jó, kivéve a csókolózást, az valahogy nem megy. Mit lehet ilyenkor tenni? Tanítsd meg csókolózni! Gyakran előfordul, hogy a fiúknak nem egyezik a csókról alkotott véleményük. Bizonyára sokan találkoztatok már olyan hapsival, aki a smacizást is valamilyen versenynek éli meg, minél intenzívebb és mélyebb (már-már az ember torkát csiklandozza a nyelvével), annál jobb. Kinek? Aki a csókot kapja, annak nem - persze kivételek mindig akadnak.

Bizarr szex magazin hírek
MILF, nők 40 felett a legjobbak az ágyban
MILF, nők 40 felett a legjobbak az ágyban A hölgyek ledobhatják a kombinét és a gátlásokat! Újabb kutatások bizonyítják ugyanis, hogy annak sem kell lemondania a szexuális élvezetekről, aki már betöltötte a negyedik X-et. Sőt a szexuális játszadozások akkor válnak csak igazán élvezetessé – így a korosztály hölgy tagjainak szexuális étvágya is jócskán megnő. Amerikai kutatók 900 nőt faggattak...
MILF imádó ifjak - divat, szélsőség, vagy természetes? (+18)
MILF imádó ifjak - divat, szélsőség,... A huszonéves fiúk körében érdekes divat terjed: A harmincas- koranegyvenes nők...
Porszívó és gázolaj - 5 bizarr vágykeltő módszer
Porszívó és gázolaj - 5 bizarr... Nemcsak házi sztriptízzel és internetes pornóval csigázhatjátok fel egymást....
Csóksuli

Csóksuli

Remeg a lábam, a torkom összeszorult, szédülök - mindjárt megcsókol! Igen, igen, igen! Fantasztikus! Szinte madarat lehetne velünk fogatni ebben az állapotban. Aztán jönnek a szürke hétköznapok, megismerjük egymást, és már a csók is rutin lesz. Szörnyű, nem? Pedig ennek nem kellene így történnie. Legyünk bátrak! Próbáljunk ki új taktikákat! A párunk is örülni fog neki!

Hogyan kell csókolózni?

Hogyan kell csókolózni?

A csók az egyik legfontosabb eszköze annak, hogy két ember kifejezze egymás iránti vonzódását. A csók sokféle lehet az ajkak gyengéd összeérintésétől kezdve az érzéki francia csókon keresztül egészen a vad smárolásig. Hogy melyik a legtutibb, azt mindig a két ember vágyai és az adott helyzet körülményei döntik el, de ha jól csinálod, mindegyik ugyanolyan örömteli lehet. Az igazán forró csókok általában kívánatos és szenvedélyes pillantásokkal kezdődnek. Nézz mélyen a másik szemébe, tudatva ezzel, hogy most csak ő számít. Majd pillants az ajkaira és újra a szemébe, hogy a másik is biztos lehessen benne, hogy egyet akartok!

Könyv: Csókok

Könyv: Csókok

A könyv a Ventus Libro Kiadó Csak Neked sorozatának tagja, amely a Hulton Getty Képgyűjtemény fotóválogatását híres emberek szellemes és bölcs mondásai egészítik ki. Tökéletes ajándék egy jó barát, egy kedves ismerős számára. A könyvben olyan nagy szakértők szívmelengető és szellemes idézeteit olvashatjuk, mint Ingrid Bergman, Lord Byron vagy Coco Chanel. Az idézeteket szerkesztette Hollósi Nikolett.

Tudsz csókolózni?

Tudsz csókolózni?

A csók egy szerelmi kapcsolat határköve. Eddig csak beszélgettetek, esetleg megérintettétek egymást. De a csók egy sokkal komolyabb elkötelezettség. Egy új korszak kezdete. Azt sugallod, hogy odaadod magad, hogy az övé vagy. A csók mindenkinek mást jelent. Vannak, akik szeretkeznek csók nélkül, és a csókot nagyon különleges alkalmakra tartogatják. Azt mondják, hogy csak akkor csókolnak, ha szeretik a másikat. Másoknak a csók az, amivel a legkevésbé kötelezik el magukat. Sok emberrel csókolóznak, és nekik a csók az élvezeten kívül semmi mást nem jelent. Az igazság az, hogy csókolózni az élet egyik legjobb dolga, és éppen ezért megéri jól csinálni. És te, tudsz csókolózni? Jól csókolsz? És mégis, hogyan kell jól csókolózni?

igennem
Tuti menü