Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Petting linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Miért - Tudsz [3. oldal]
részletek »

Petting képes leírás: Miért - Tudsz [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: petting.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 49 db
Miért jó az orális szex?

Miért jó az orális szex?

Az orális szexet sokan kiváló előjátékként tartják számon, de irányulhat a teljes kielégülésre is. Az orális játék a szexuális együttlét egyik fajtája, amelyben szánkkal, nyelvünkkel és kezünkkel nyitunk ki egy olyan kaput, amelyen keresztül fantasztikus örömökhöz juthatunk (feltéve, ha jól nyitjuk ki azt a bizonyos kaput). Az orális szexet lehet kiábrándítóan és művészien is művelni. Lehet a mindennapi szexuális életünk része, de lehet egyszeri alkalom is, lehet fortélyokkal teli erotikus töltetű, és lehet hamvába holt. Csak rajtunk múlik, hogy mit hozunk ki belőle. Ha valaki szereti az orális szexet, annak ez a módszer kiváló teret nyújt az előjáték során a gyönyör fokozásához. A legtöbb esetben a jó szeretkezés előfeltétele az előjáték, mint a sportban a bemelegítés. Ha valaki nem melegít be kellőképpen az adott sportágban, az egyrészt nem tudja önmagából kihozni a kívánt teljesítményt, a csúcsot, másrészt még meg is sérülhet.

Mire tanítsam a lányom?

Mire tanítsam a lányom?

Barátnőm kislánya most lesz tizennégy. Egy-két éve még nem lehetett elvonszolni a játékboltok kirakata elől, ahol a legújabb görkoris barbikkal szemezett. Most meg a délutáni ifjúsági műsorokat bambulja a tévében rendületlenül, ahol arról fecsegnek a 14-18 éves fiatalok, hogy miként szexeljenek, hányszor és kivel, hogy még izgalmasabb legyen a nemi életük. Már-már közhelynek tűnik, amikor felháborodunk ezen, és azt mondjuk, bezzeg a mi időnkben... De ha közhely, ha nem, elkeserítő és kétségbeejtő, hogy tizenéves gyerekek, akiknek romantikus regényekből kellene tanulniuk a szerelem (a lelki szerelem!) fortélyait, és naphosszat álmodozva az első kézfogásra, uram bocsá' csókra kellene várniuk, arról vitatkoznak a tévében, hogy ki csalt meg kit és hányszor, hogy kipróbálnák-e a szexet hármasban, hogy megcsalásnak számít-e a csók, vagy ahhoz le is kell feküdni, és mentség-e a hűtlenségre, ha az illető be volt rúgva, mint állat.

Miről árulkodnak erotikus álmaink?

Miről árulkodnak erotikus álmaink?

A nők fantáziája nemcsak a hétköznapokban, de álomképeikben is megmutatkozik: eleven és érzelmes képeket, történéseket, eseményeket látunk. Sokszor döntögetünk tabukat is: teljesen leigázott vagy netán épp szadista szerepben tűnhetünk fel, hiszen ilyenkor mindent megtehetünk. A pszichológusok azt mondják, hogy az erotikus álmok a lelki egyensúlyt szabályozzák. Éjszakánként dolgozzuk fel az aznapi információkat, és ekkor oldjuk meg problémáinkat, éljük át örömünket, folytatva nappali tevékenységünket. Az álom mindig arra világít rá, amire az életben általában nem figyelünk oda - állítja Klausbernd Vollmar, német álomkutató és pszichológus. - Különösen igaz ez az erotikus tartalmúakra. Arra buzdítanak, hogy a gyakorlatban is használjuk az ilyenkor megjelenő erotikus képeket. A szexuális utalásokkal teli álmok legtöbbször ugyanis felébresztik vágyainkat, ezáltal pedig a nemi életünkre is jótékony hatással lehetnek, ha nem szégyenkezünk miattuk. Nagy hiba, ha féltékenykedni kezdünk, mikor partnerünk erotikus álmokat lát. Ezek ugyanis csupán átvitt értelmű képek. Teljesen természetesek és egészségesek. Nem feltétlenül a vágyálmaink megtestesülései, inkább a tudatalattink üzenetei." Vollmar doktor szerint csak rajtunk, illetve a saját értelmezésünkön múlik, hogy mit is tekintünk erotikusnak. Fontos tudni, hogy általában pillanatnyi életkörülményeink és érzéseink alakítják őket.

Bizarr szex magazin hírek
MILF, nők 40 felett a legjobbak az ágyban
MILF, nők 40 felett a legjobbak az ágyban A hölgyek ledobhatják a kombinét és a gátlásokat! Újabb kutatások bizonyítják ugyanis, hogy annak sem kell lemondania a szexuális élvezetekről, aki már betöltötte a negyedik X-et. Sőt a szexuális játszadozások akkor válnak csak igazán élvezetessé – így a korosztály hölgy tagjainak szexuális étvágya is jócskán megnő. Amerikai kutatók 900 nőt faggattak ki szexuális életéről, hogy...
MILF imádó ifjak - divat, szélsőség, vagy természetes? (+18)
MILF imádó ifjak - divat, szélsőség, vagy... A huszonéves fiúk körében érdekes divat terjed: A harmincas- koranegyvenes nők kegyeit...
Porszívó és gázolaj - 5 bizarr vágykeltő módszer
Porszívó és gázolaj - 5 bizarr vágykeltő... Nemcsak házi sztriptízzel és internetes pornóval csigázhatjátok fel egymást. Íme néhány...
Orális szex-technikák

Orális szex-technikák

Ahhoz, hogy az orális szex mindkét fél számára örömet okozzon, mindenekelőtt teljes elfogadás szükségeltetik a nő részéről. Ha egy szerelmi kapcsolatban a hölgy olyan arckifejezéssel közelít partnere péniszéhez, mintha a sztálingrádi csatába indulna, a férfi minden bizonnyal nem fogja tudni átadni magát a felhőtlen élvezeteknek. Kelletlen, vonakodó, avagy fintorgó arckifejezésünkkel ugyanis azt az üzenetet közvetítjük felé, hogy legérzékenyebb testrésze - ezáltal ő is - számunkra undorító. Ne alázzuk így meg a szeretett lényt. Fordított esetben valószínűleg mi is dühödten felpattannánk a tett helyszínéről.

Petting az életünkben

Petting az életünkben

A petting formáját tekintve azonos az előjátékkal. Simogatás, ölelkezés, becézés, csókolózás, gyengéd szerelmes szavak suttogása, kedveskedés, valamint az erogén zónák és a nemi szervek izgatása, ingerlése közösülés nélkül. Lényeges különbség, hogy hosszabb, elnyújtottabb, mint az előjáték és nem a közösülésre való felkészülés, hanem egy hosszantartó kellemes szeretkezés a szerelmi gyönyörök élvezete közösülés nélkül. Természetesen nem zárható ki az ingerléssel kiváltható orgazmus sem. A petting alkalmazása sokféle okból és célból történhet, így széles területet ölel fel: - Fiatalok alkalmazhatják a szexuális életre való felkészülés, a szüzesség megóvása és a nem kívánt terhesség megakadályozása céljából. - Felnőtt korban a szexuális élet változatosságának fokozása és hasonlóképpen a nem kívánt terhesség megakadályozása céljából. Alkalmazható továbbá átmeneti, vagy tartós merevedési és egyéb szexuális zavarok áthidalására, rendezésére és gyógyítására is. Nagyon lényeges eleme ilyen esetekben a pettingnek, hogy a férfit feloldja a teljesítmény kényszertől, a kudarctól való félelemtől és egyéb pszichés gátlásoktól.

Petting partner

Petting partner

Ez egy olyan weboldal, ahol valóban ingyen tudsz keresni nőt, lányt, pinát. Pinát szőrösen, nem szőrösen, leszbi puncit, páros puncit! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, nem kell mást tenned, csak annyit, hogy ingyen regisztrálsz és élvezed,a mit tud adni ez az oldal! A pettingnek sem kell lemaradnia ... Keresd meg a szexbarátod!

Petting vagy aktus?

Petting vagy aktus?

Tini szex? A petting angol szó, simogatást, becézgetést jelent. Röviden mindazokat az örömszerzési módokat jelenti, amik az aktuson kívül előfordulhatnak, így a csók, ölelkezés, kézzel-szájjal történő izgatás. Van, aki az ifjúkori, kezdetlegesebb szexnek tartja. Tény, hogy a pettingnek megvan a tini korban a speciális fontossága, hisz csak így lehet megismerni a másik nem testi reakcióit, és így lehet a szexnek a legfontosabb elemét, az erotikát megtanulni! A felnőttek inkább jó esetben az előjátékkal azonosítják. Részben igazuk is van, mert az előjáték csakugyan petting, csakhogy a petting nem mindig csupán a szeretkezés bemelegítője, hanem önmagában is okozhat maximális kielégülést.

Pro-Nutrion

Pro-Nutrion

Fehérje: minden olyan táplálékkiegészítő, melynek összetétele 55-60%-nál több fehérje, protein összetevőt tartalmaz 100 grammra vetítve. A fehérjék, proteinek részt vesznek az izomépítésben, és alkotják, felépítik az izomzatot. Erősödésre, izmosodásra testsúlykilógramonként 1-3 g/ fehérje/protein felvétele javasolt. Megkülönböztetünk összetételüktől függően különböző fehérje, protein forrásokat. Legnépszerübb a Whey Protein vagy magyarul tejsavó protein, majd következnek a kevert fehérjék, amik tartalmaznak szója, casein, és tejsavó fehérjét. Ezek úgynevezett hosszú hatású fehérjék kategóriába tartoznak, fogyasztásuk lefekvés előtt javasolt. Létezik még tojás fehérje, más néven Egg protein, mely napjainkban drága fehérje forrásnak bizonyul. Tömegnövelő: minden olyan táplálékkiegészítő, mely 100 grammra vetítve 30-40 %-nál kevesebb fehérje, protein összetevőből áll. Mivel a nevében is benne van, hogy tömegnövelő, ezért napi felhasználási igénye 100-150 gramm. Drasztikus, gyors izomnövelők. Rengeteg termék kapható a tömegnövelők csoprtjából, de legnépszerübbek, leghatásosabbak a 15%-os fehérjetartalmúak. Shop ajánlat: Nutrend Mass Gain 14 tömegnövelő! Zsírégető: minden olyan zsírégető tartozik a zsírégetők csoportjába, amik összetételüknél fogva testsúlycsökkenést eredményez.

Punci nyalás művészete

Punci nyalás művészete

Puncinyalás a nő kielégítésének szent Grálja. Ezért nem is meglepő, hogy néhányan aggódnak teljesítményük miatt. Nagyvárosi legendák keringenek kellemetlen puncikról. De a megfelelően kivitelezett puncinyalás partnered megnyerésének legjobb módja. Lehetsz viharedzett punci búvár vagy néhai balfék, az alábbi tippek segítenek javítani a nyalás technikáján.

Hirdetés
Szexiskola: Kiverni is tudni kell

Szexiskola: Kiverni is tudni kell

Mi a különbség a síkosítási módszerek között? Hogyan kezdjünk bele a kézimunkába? Hogyan használjuk kezünket az izgalom különböző fokain? Farokverési útmutatónk következik. Sorozatunk első részében megosztottuk önökkel a puncinyalás művészetét. Most stílszerűen a szopás következne, de minket jobban érdekelt, hogyan elégíthetünk ki egy pasit a kezünkkel. A férfiak persze profik ebben, így nehéz nekik megfelelni. De talán mégis jobb, ha az embert a partnere veszi kezelésbe. A Sex Tutor néhány jó tanácsa segít, hogy elsajátítsuk a farokverés művészetét. Persze, nem árt gyakorolni is.

Szexshop

Szexshop

Szexshop Vágyaim - vibrátor-ok, fehérneműk, erotikus ruhák, szex kiegészítők, vágykeltők, síkosítók és óvszerek. Barangolja be a Vágyaim szexshop világát, és találja meg vágyai tárgyait! Lépjen rá a szexualitás új ösvényére. Válasszon szexshopunk több mint 5000 terméket felölelő kínálatából! Fedezze fel a legújabb generációs nők és férfiak számára készült erotikus termékeinket. A Vágyaim szexshop különlegességei közül beszerezheti a tökéletes előjáték segédeszközeit, mindent megtalál, ami egy romantikus estéhez elengedhetetlen, de ha valami vadabbra vágyik, nálunk az sem akadály. Ha Ön a kulturált élvezetes erotika híve ez a szexshop Önnek szól!

Szexszalon.hu - szexshop, erotika fórum

Szexszalon.hu - szexshop, erotika fórum

Szexszalon - szexshop kínálata: Anál szex, Dildó, Erotikus eszköz férfiaknak, Erotikus eszköz nőknek, Erotikus kiegészítők, Férfi fehérnemű, Készlet, Női fehérnemű, Óvszer, Party kellék, SadoMazo, Síkosító, masszázsolaj, Vágykeltő, Vibrátor. 100 százalék diszkréció, minőségi kínálat, szex termékek, minden mennyiségben.

Szexuális élet: mikor kezdjék?

Szexuális élet: mikor kezdjék?

Az első szexuális együttlétet követően az öröm, lelkesedés, boldogság mellett gyakran előfordul a csalódás, bűntudat, akár teljes kiábrándulás is. Minél felkészületlenebbül érik ezek az élmények a kam - WEBBeteg Szexuális élet kategória. Napjainkban gyermekeink felgyorsult testi fejlődését tapasztaljuk, miközben a lelki érés egyre inkább kitolódik. Emellett a média, a reklámok soha nem látott mértékben építenek a szexualitásra, az interneten néhány kattintással elérhetőek (sőt kéretlenül is érkeznek) pornóoldalak, a gyermekek akarva, akaratlan igen korán kapcsolatba kerülnek a szexualitással. A szexuális életre nevelés, az ehhez kellő kultúra átadása ugyanakkor továbbra is többnyire elégtelen, bár az elérhető szakirodalmak száma örvendetes mértékben emelkedik. A durva, leegyszerűsítő, csupán a technikai kivitelezéssel foglalkozó filmek is sajnos könnyen hozzáférhetőek, amelyek a lelkileg, érzelmileg még fejletlen kamaszok esetében kifejezetten káros hatásúak lehetnek.

Tanulj meg franciázni 1. rész

Tanulj meg franciázni 1. rész

A következőkben világos, egyszerű instrukciókat szeretnék közölni arról, hogy miképp tudod a párod péniszét teljes hosszában a szádba, torkodba venni. Ezt a technikát angol nyelvterületen a "deepthroat" (mély torok) névvel illetik, és az egyszerűség kedvéért én is így fogok rá hivatkozni. A pozíció fontos szerepet játszik. Úgy tanácsos elhelyezkedned, hogy a nyakadat kinyújthasd, fejedet kissé hátrabillentve. Ilymódon a szád egyvonalba kerül a torkoddal, lehetővé téve a hímtag becsúszását. Kezdők számára a legjobb pozíció a következő: feküdj a hátadra, partnered pedig feküdjön melléd, hason. Támaszkodj a könyöködre.

Tudsz csókolózni?

Tudsz csókolózni?

A csók egy szerelmi kapcsolat határköve. Eddig csak beszélgettetek, esetleg megérintettétek egymást. De a csók egy sokkal komolyabb elkötelezettség. Egy új korszak kezdete. Azt sugallod, hogy odaadod magad, hogy az övé vagy. A csók mindenkinek mást jelent. Vannak, akik szeretkeznek csók nélkül, és a csókot nagyon különleges alkalmakra tartogatják. Azt mondják, hogy csak akkor csókolnak, ha szeretik a másikat. Másoknak a csók az, amivel a legkevésbé kötelezik el magukat. Sok emberrel csókolóznak, és nekik a csók az élvezeten kívül semmi mást nem jelent. Az igazság az, hogy csókolózni az élet egyik legjobb dolga, és éppen ezért megéri jól csinálni. És te, tudsz csókolózni? Jól csókolsz? És mégis, hogyan kell jól csókolózni?

igennem
Tuti menü