Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Petting linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Iskola - Szexiskola: [3. oldal]
részletek »

Petting képes leírás: Iskola - Szexiskola: [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: petting.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 61 db
Iskola, szex, család

Iskola, szex, család

Kinek a feladata a gyerekek szexuális felvilágosítása, és milyen szellemben tegye? A tapasztalatok szerint a szülők határozottan az iskolára hárítják a feladatot, a szakemberek szerint viszont az erkölcsi nevelés a család hatásköre, a biológiai felvilágosítás pedig az iskola feladata. Lényegében mindkét oldal a fogamzásgátlásra redukálná a kérdést, pedig a szexuális nevelés sokkal összetettebb jelenség, amely a születésnél kezdődik, szerves részeként a család értékrendjének, intimitásról alkotott felfogásának is.

Juhász Fruzsina

Juhász Fruzsina

Vibrátorok: mindenkinek másik típusú a jó használhatóság, kezelhetőség, kényelemi szempontok szerint,mi ebben nyújtunk segítséget Önnek. A női örömszerzők kincstára! Egy-egy erotikus eszköz garantáltan felpezsdíti szexuális életedet. Itt mindenki megtalálhatja a hozzá illő legmegfelelőbb eszközt az egyszerűbb műanyag dildóktól a rezgő tojásokon át a fantasztikus high-tech vibrátorokig és szerető fiúkig. Engedd el a fantáziádat és lépj be a szexuális örömök kincsestárába. Kérlek használd bátran az eszközök mérettáblázatát mely segítségével könnyen eldöntheted melyik a számodra legmegfelelőbb.Tekintsd át ajánlatainkat és válassz a különböző szín, forma, és kiváló anyagú eszközök közül.

Könyv: Csókok

Könyv: Csókok

A könyv a Ventus Libro Kiadó Csak Neked sorozatának tagja, amely a Hulton Getty Képgyűjtemény fotóválogatását híres emberek szellemes és bölcs mondásai egészítik ki. Tökéletes ajándék egy jó barát, egy kedves ismerős számára. A könyvben olyan nagy szakértők szívmelengető és szellemes idézeteit olvashatjuk, mint Ingrid Bergman, Lord Byron vagy Coco Chanel. Az idézeteket szerkesztette Hollósi Nikolett.

Bizarr szex magazin hírek
MILF, nők 40 felett a legjobbak az ágyban
MILF, nők 40 felett a legjobbak az ágyban A hölgyek ledobhatják a kombinét és a gátlásokat! Újabb kutatások bizonyítják ugyanis, hogy annak sem kell lemondania a szexuális élvezetekről, aki már betöltötte a negyedik X-et. Sőt a szexuális játszadozások akkor válnak csak igazán élvezetessé – így a korosztály hölgy tagjainak szexuális étvágya is jócskán megnő. Amerikai kutatók 900 nőt faggattak...
MILF imádó ifjak - divat, szélsőség, vagy természetes? (+18)
MILF imádó ifjak - divat, szélsőség,... A huszonéves fiúk körében érdekes divat terjed: A harmincas- koranegyvenes nők...
Porszívó és gázolaj - 5 bizarr vágykeltő módszer
Porszívó és gázolaj - 5 bizarr... Nemcsak házi sztriptízzel és internetes pornóval csigázhatjátok fel egymást....
Masszázs gyönyörű lányokkal

Masszázs gyönyörű lányokkal

Masszázs lányok fényképekkel és egyéb kiegészítő információkkal. Ha többet szeretnél megtudni az erotikus masszázs rejtelmeiről, akkor erotikus masszázzsal kapcsolatos filmek között is lehet válogatni. Kellemes kikapcsolódás, erotikus lazító masszázs, stresszoldó masszázs, élménymasszázs, erotikus masszázs variációk! Ha egy kis kikapcsolódásra van szükséged a szürke hétköznapokból, csak választanod kell!

Mélytorok

Mélytorok

A mélytorok.hu célja hogy bemutassa ezt az orál technikát leírásokon és videófilmeken keresztül. Itt sokféle orálszex (pornó) film és videó közül választhatsz. Ingyen deeep throat sexvideokat találsz itt. Megtalálhatod itt az amatőr és profi mélytorok pornó filmeket orál szexvideókat. DT azaz Deep throat jelentése mély torok másnéven torokmasszázs.

Miért jó az orális szex?

Miért jó az orális szex?

Az orális szexet sokan kiváló előjátékként tartják számon, de irányulhat a teljes kielégülésre is. Az orális játék a szexuális együttlét egyik fajtája, amelyben szánkkal, nyelvünkkel és kezünkkel nyitunk ki egy olyan kaput, amelyen keresztül fantasztikus örömökhöz juthatunk (feltéve, ha jól nyitjuk ki azt a bizonyos kaput). Az orális szexet lehet kiábrándítóan és művészien is művelni. Lehet a mindennapi szexuális életünk része, de lehet egyszeri alkalom is, lehet fortélyokkal teli erotikus töltetű, és lehet hamvába holt. Csak rajtunk múlik, hogy mit hozunk ki belőle. Ha valaki szereti az orális szexet, annak ez a módszer kiváló teret nyújt az előjáték során a gyönyör fokozásához. A legtöbb esetben a jó szeretkezés előfeltétele az előjáték, mint a sportban a bemelegítés. Ha valaki nem melegít be kellőképpen az adott sportágban, az egyrészt nem tudja önmagából kihozni a kívánt teljesítményt, a csúcsot, másrészt még meg is sérülhet.

Mire tanítsam a lányom?

Mire tanítsam a lányom?

Barátnőm kislánya most lesz tizennégy. Egy-két éve még nem lehetett elvonszolni a játékboltok kirakata elől, ahol a legújabb görkoris barbikkal szemezett. Most meg a délutáni ifjúsági műsorokat bambulja a tévében rendületlenül, ahol arról fecsegnek a 14-18 éves fiatalok, hogy miként szexeljenek, hányszor és kivel, hogy még izgalmasabb legyen a nemi életük. Már-már közhelynek tűnik, amikor felháborodunk ezen, és azt mondjuk, bezzeg a mi időnkben... De ha közhely, ha nem, elkeserítő és kétségbeejtő, hogy tizenéves gyerekek, akiknek romantikus regényekből kellene tanulniuk a szerelem (a lelki szerelem!) fortélyait, és naphosszat álmodozva az első kézfogásra, uram bocsá' csókra kellene várniuk, arról vitatkoznak a tévében, hogy ki csalt meg kit és hányszor, hogy kipróbálnák-e a szexet hármasban, hogy megcsalásnak számít-e a csók, vagy ahhoz le is kell feküdni, és mentség-e a hűtlenségre, ha az illető be volt rúgva, mint állat.

Miről árulkodnak erotikus álmaink?

Miről árulkodnak erotikus álmaink?

A nők fantáziája nemcsak a hétköznapokban, de álomképeikben is megmutatkozik: eleven és érzelmes képeket, történéseket, eseményeket látunk. Sokszor döntögetünk tabukat is: teljesen leigázott vagy netán épp szadista szerepben tűnhetünk fel, hiszen ilyenkor mindent megtehetünk. A pszichológusok azt mondják, hogy az erotikus álmok a lelki egyensúlyt szabályozzák. Éjszakánként dolgozzuk fel az aznapi információkat, és ekkor oldjuk meg problémáinkat, éljük át örömünket, folytatva nappali tevékenységünket. Az álom mindig arra világít rá, amire az életben általában nem figyelünk oda - állítja Klausbernd Vollmar, német álomkutató és pszichológus. - Különösen igaz ez az erotikus tartalmúakra. Arra buzdítanak, hogy a gyakorlatban is használjuk az ilyenkor megjelenő erotikus képeket. A szexuális utalásokkal teli álmok legtöbbször ugyanis felébresztik vágyainkat, ezáltal pedig a nemi életünkre is jótékony hatással lehetnek, ha nem szégyenkezünk miattuk. Nagy hiba, ha féltékenykedni kezdünk, mikor partnerünk erotikus álmokat lát. Ezek ugyanis csupán átvitt értelmű képek. Teljesen természetesek és egészségesek. Nem feltétlenül a vágyálmaink megtestesülései, inkább a tudatalattink üzenetei." Vollmar doktor szerint csak rajtunk, illetve a saját értelmezésünkön múlik, hogy mit is tekintünk erotikusnak. Fontos tudni, hogy általában pillanatnyi életkörülményeink és érzéseink alakítják őket.

Nyelv játékok

Nyelv játékok

Lehet, hogy még sose próbáltad az orális szexet? Vagy, igen, de csak párszor? Esetleg többször is, de már kezded unni, hogy mindig ugyanaz a koreográfia van terítéken? Íme néhány tipp, amivel feldobhatod a szexuális életeteket! Érzéki nyalakodás A férfiaknak már önmagában is öröm a látvány, amint a partnerük a szerszámukat nyalogatja, hát még, ha olyan finomságokat nyalogat le róla, mint a tejszín, méz, vagy joghurt.

Hirdetés
Orális szex-technikák

Orális szex-technikák

Ahhoz, hogy az orális szex mindkét fél számára örömet okozzon, mindenekelőtt teljes elfogadás szükségeltetik a nő részéről. Ha egy szerelmi kapcsolatban a hölgy olyan arckifejezéssel közelít partnere péniszéhez, mintha a sztálingrádi csatába indulna, a férfi minden bizonnyal nem fogja tudni átadni magát a felhőtlen élvezeteknek. Kelletlen, vonakodó, avagy fintorgó arckifejezésünkkel ugyanis azt az üzenetet közvetítjük felé, hogy legérzékenyebb testrésze - ezáltal ő is - számunkra undorító. Ne alázzuk így meg a szeretett lényt. Fordított esetben valószínűleg mi is dühödten felpattannánk a tett helyszínéről.

Péniszgyűrűk

Péniszgyűrűk

Növelni szeretnéd együttléteitek hosszát? Tartalmasabb élményt szeretnék magadnak és párodnak? Pénizsgyűrűink, erekciógyűrűink, péniszmandzsetáink között megtalálsz mindent minden méretben. Az intim együttlétek egy különös és izgalmas kiegészítője lehet a péniszgyűrű, melynek ötletes kialakítása lehetővé teszi, hogy viselője partnerének csiklóját is izgassa mialatt beléhatol, így nem csak a férfi lesz boldog a nagyság láttán de a hölgy is jobban élvezi majd az együttlétet.

Petting az életünkben

Petting az életünkben

A petting formáját tekintve azonos az előjátékkal. Simogatás, ölelkezés, becézés, csókolózás, gyengéd szerelmes szavak suttogása, kedveskedés, valamint az erogén zónák és a nemi szervek izgatása, ingerlése közösülés nélkül. Lényeges különbség, hogy hosszabb, elnyújtottabb, mint az előjáték és nem a közösülésre való felkészülés, hanem egy hosszantartó kellemes szeretkezés a szerelmi gyönyörök élvezete közösülés nélkül. Természetesen nem zárható ki az ingerléssel kiváltható orgazmus sem. A petting alkalmazása sokféle okból és célból történhet, így széles területet ölel fel: - Fiatalok alkalmazhatják a szexuális életre való felkészülés, a szüzesség megóvása és a nem kívánt terhesség megakadályozása céljából. - Felnőtt korban a szexuális élet változatosságának fokozása és hasonlóképpen a nem kívánt terhesség megakadályozása céljából. Alkalmazható továbbá átmeneti, vagy tartós merevedési és egyéb szexuális zavarok áthidalására, rendezésére és gyógyítására is. Nagyon lényeges eleme ilyen esetekben a pettingnek, hogy a férfit feloldja a teljesítmény kényszertől, a kudarctól való félelemtől és egyéb pszichés gátlásoktól.

Petting partner

Petting partner

Ez egy olyan weboldal, ahol valóban ingyen tudsz keresni nőt, lányt, pinát. Pinát szőrösen, nem szőrösen, leszbi puncit, páros puncit! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, nem kell mást tenned, csak annyit, hogy ingyen regisztrálsz és élvezed,a mit tud adni ez az oldal! A pettingnek sem kell lemaradnia ... Keresd meg a szexbarátod!

Petting vagy aktus?

Petting vagy aktus?

Tini szex? A petting angol szó, simogatást, becézgetést jelent. Röviden mindazokat az örömszerzési módokat jelenti, amik az aktuson kívül előfordulhatnak, így a csók, ölelkezés, kézzel-szájjal történő izgatás. Van, aki az ifjúkori, kezdetlegesebb szexnek tartja. Tény, hogy a pettingnek megvan a tini korban a speciális fontossága, hisz csak így lehet megismerni a másik nem testi reakcióit, és így lehet a szexnek a legfontosabb elemét, az erotikát megtanulni! A felnőttek inkább jó esetben az előjátékkal azonosítják. Részben igazuk is van, mert az előjáték csakugyan petting, csakhogy a petting nem mindig csupán a szeretkezés bemelegítője, hanem önmagában is okozhat maximális kielégülést.

Punci nyalás művészete

Punci nyalás művészete

Puncinyalás a nő kielégítésének szent Grálja. Ezért nem is meglepő, hogy néhányan aggódnak teljesítményük miatt. Nagyvárosi legendák keringenek kellemetlen puncikról. De a megfelelően kivitelezett puncinyalás partnered megnyerésének legjobb módja. Lehetsz viharedzett punci búvár vagy néhai balfék, az alábbi tippek segítenek javítani a nyalás technikáján.

Szerelmes szívek

Szerelmes szívek

Ha Valentin nap, akkor szerelem, ha szerelem, akkor romantika, ha romantika, akkor gyertyafény. Készítsen saját kezűleg gyertyát a lehető legegyszerűbb módon. Természetesen az alkalomhoz illően szívalakút. Hozzávalók: teamécses, szívalakú tésztaszaggató, sütőpapír, konzervdoboz.

Szexiskola: Kiverni is tudni kell

Szexiskola: Kiverni is tudni kell

Mi a különbség a síkosítási módszerek között? Hogyan kezdjünk bele a kézimunkába? Hogyan használjuk kezünket az izgalom különböző fokain? Farokverési útmutatónk következik. Sorozatunk első részében megosztottuk önökkel a puncinyalás művészetét. Most stílszerűen a szopás következne, de minket jobban érdekelt, hogyan elégíthetünk ki egy pasit a kezünkkel. A férfiak persze profik ebben, így nehéz nekik megfelelni. De talán mégis jobb, ha az embert a partnere veszi kezelésbe. A Sex Tutor néhány jó tanácsa segít, hogy elsajátítsuk a farokverés művészetét. Persze, nem árt gyakorolni is.

igennem
Tuti menü