Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Petting linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Petting képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: petting.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 63 db
A  pszichoszexuális  fejlődés  vázlata

A pszichoszexuális fejlődés vázlata

Az egyéni pszichoszexuális fejlődést bővebben a szexuálpszichológia tankönyve (Szilágyi V. 2005) ismerteti; itt csupán annak fobtosabb megállapításait vázoljuk. Ez a fejlődés az újszülött korban kezdődik. Ekkor alakul ki ugyanis minden partnerkapcsolat őstípusa: az anya-gyermek kapcsolat. Ebben különleges érzelmi egymásra-hangoltság jön létre. A csecsemő eleinte nem tud különbséget tenni önmaga és a külvilág között; nincs éntudata, nincsenek gondolatai (csak érzelmei-indulatai). Az anya mimikája és gesztikulációja, hangja érzelmeket közvetít a gyermekhez, aki azokat önmaga érzelmeiként éli át. Ezek mindig valamilyen viselkedési szituációhoz kapcsolódnak, s a többszöri előfordulás nyomán, mint affektiv viselkedési sémák, attitűdök rögződnek a gyermekben. A pszichoszexuális fejlődés alapja a saját biológiai nemünkkel való azonosságunk felismerése és elfogadása. Ez a (pszicho) szexuális identitás. Már a beszéd kialakulásával egyidejűleg - tehát 2-3 éves korban - megfigyelhető, hogy kisfiúnak vagy kislánynak nevezik és tudják magukat. Természetesen csak a felnőttek közlései és bánásmódja alapján, s anélkül, hogy fogalmuk lenne a testi különbségekről. A gyermek mindig mások véleményének tükrében ismeri meg önmagát; olyan képet alakít ki magáról, amilyennek a környezete látja őt.

A  szexuális  orientáció kialakulása

A szexuális orientáció kialakulása

A férfi vagy női test iránti erotikus érdeklődést, a férfiakkal vagy nőkkel létesítendő szexuális kapcsolat igényét nevezik az egyén szexuális orientációjának, irányultságának, beállítottságának. Tévedés lenne ezt vagy - vagy kérdésnek tartani; a szexológiai vizsgálatok ugyanis megállapították, hogy fokozati különbségekről van szó. A felnőttek többsége ugyan nagy mértékben heteroszexuálisan orientált, de köztük is sokan vannak a többé-kevésbé biszexuálisok, akik valamennyire mindkét nemmel képesek szexuális élvezethez és kielégüléshez jutni. A kizárólag homoszexuális beállítottságúak aránya pedig egy számmal is kifejezhető (vagyis nem éri el a 10%-ot).

A bűvös G-pont

A bűvös G-pont

Réka véletlenül talált rá a kábító, gyönyört kiváltó pontra, és teljesen megváltozott a nemi élete. "A barátommal kutyapózban szeretkeztünk, és egy kicsit mélyebbre hatolt, mint szokott - meséli a 25 éves lány. - Hirtelen elkapott egy nagyon heves, kellemesen fájó érzés, mélyen belül. Életemben először jutottam a csúcsra magától a behatolástól, minden csiklóizgatás nélkül. Hatalmas erejű orgazmust éltem át, heves és varázslatos rángások járták át egész testemet." Réka rejtett kincsét Grafenberg-pontnak hívják, amelyet a köztudatban G-pontként emlegetünk. Ez a mogyoró nagyságú, szuper érzékeny erogén dudor a vagina elülső falában található, és a kutatók szerint minden nőnek van. De mitől olyan különleges ez az örömzóna? Mint Réka is tanúsíthatja, a G-pont ingerlése tetőtől-talpig cikázó élvezetet idézhet elő, amely teljesen eltér a csiklón keletkező orgazmustól. "A nők azt mesélik, hogy ilyenkor nemcsak a nemi szervüket, hanem egész testüket hullámokban járja át a gyönyör" - magyarázza egy szexológus. Aki a G-pont izgatására élvez el, azt egész mélyről, egész belülről fakadó érzés rázza meg, mely néha annyira heves, hogy az illető elveszti a fejét. Egykor az orvosok a pont létezését is tagadták. De hála a 20. század kutatatásainak a G-pont végre megkapta a neki járó elismerést - így a nők immár alaposan megismerhetik testük e kincset érő területét.

Bizarr szex magazin hírek
MILF, nők 40 felett a legjobbak az ágyban
MILF, nők 40 felett a legjobbak az ágyban A hölgyek ledobhatják a kombinét és a gátlásokat! Újabb kutatások bizonyítják ugyanis, hogy annak sem kell lemondania a szexuális élvezetekről, aki már betöltötte a negyedik X-et. Sőt a szexuális játszadozások akkor válnak csak igazán élvezetessé – így a korosztály hölgy tagjainak szexuális étvágya is jócskán megnő. Amerikai kutatók 900 nőt faggattak...
MILF imádó ifjak - divat, szélsőség, vagy természetes? (+18)
MILF imádó ifjak - divat, szélsőség,... A huszonéves fiúk körében érdekes divat terjed: A harmincas- koranegyvenes nők...
Porszívó és gázolaj - 5 bizarr vágykeltő módszer
Porszívó és gázolaj - 5 bizarr... Nemcsak házi sztriptízzel és internetes pornóval csigázhatjátok fel egymást....
A csók, a masszázs és az orális szex

A csók, a masszázs és az orális szex

Az érzéki masszázs célja a teljes relaxáció, ezért békés és kényelmes kell hozzá teremteni. Nagy, nem túl puha matracú ágy vagy a földre tett lepedő is megfelel. Helyezzünk párnákat társunk nyaka, dereka és bokái alá. A szoba meleg és hangulatosan megvilágított legyen, és lehetőleg ne zavarjanak meg. A masszázs mozdulatait nyugodtan kombináljuk belátásunk szerint, egyet, kettőt vagy akár egy egész sorozatot végezhetünk a lábtól kezdve egészen a fejig. A masszázs után elindulhatunk a petting felé.

A férfi orális izgatása

A férfi orális izgatása

El kell fogadni a tényt, hogy manapság az orális szexuális kultúra ismerete nélkül nehezen lehet meghódítani - vagy megtartani - egy pasit. Hivatkozhatunk itt a környezeti hatások hibáira, de kár ezt tenni, mert ez egyszerű tényként elfogadható. Vagy elutasítható, de akkor nem kell panaszkodni a pasi elvesztése miatt. Természetes módon meg lehet, sőt, meg kell követelni az orális szexhez a partner tökéletes higiéniáját, a közvetlen izgatás előtti tisztálkodást. Elengedhetetlen hozzá a feltétel nélküli bizalom és szeretet, hogy ne süllyedjen a folyamat a prostituáltak szolgáltató színvonalára, hanem élvezetet jelentsen mindkét fél számára. Így a nőnek is. Nem kell hozzá semmilyen síkosító, mert a természet gondoskodott róla: és ez a nyál.

A nőknek is lehet magömlésük

A nőknek is lehet magömlésük

A G-pont a vagina belsejében felül, a szeméremcsont irányában helyezkedik el; valójában egy szivacsos gömböcske, mely szexuális izgalmi állapotban megnövekszik. Elnevezése Ernst Gräfenberg német származású amerikai nőgyógyász nevéhez fűződik. A női szervezetben található a prosztatához hasonló mirigy, ami a szexuális izgatásra megduzzad. Benyúlva a hüvelybe a hasfal felőli oldalon ki is tapintható, színe is más lesz. A Grafenberg-pont olyan terület, amely ha megfelelő inger éri, intenzív gyönyört és sokszor orgazmust vált ki. A nőknél ez a pont körülbelül a hüvely első harmadoló pontjánál, a test elülső oldala felé található. Megtalálni persze nem is olyan egyszerű ezt a vagina mellső falán található, kb. 1-1.5 cm átmérőjű területet, melynek izgatása sokszor mind a klitorális, mind a hüvelyi orgazmusnál erősebb kéjérzetet okoz.

A serdülők szexuális élete

A serdülők szexuális élete

Az Egyesült Államokban megjelent, szexualitással foglalkozó tanulmányok vagy elavultak, vagy nem tértek ki a serdülőkorúak szexuális szokásaira. A kutatás közelmúltban megjelent eredményei éppen ezért meglepő újdonságokkal szolgáltak a szakembereknek. Megtudták a valóban reprezentatívnak mondott felmérésből, mit is csinálnak az amerikai kamaszok iskola után, a kocsi hátsó ülésén vagy az ágyban. A kutatók 12 571 amerikait mértek fel, és bár a megkérdezettek életkora 15-44 év volt, hű képet kaptak a 15-19 éves korosztályról is. Kiderült, hogy a serdülők több mint fele gyakorolja az orális szexet, és az adatok azért is megbízhatók, mert nem személyes interjúról volt szó, hanem egy számítógépes program segítségével végezték a felmérést. A fiúk és a lányok aránya közel azonos volt.

A tökéletes nyaláshoz vezető út

A tökéletes nyaláshoz vezető út

Előjáték Nem kell rögtön a lényegre térni. A nőknek időt kell hagyni, hogy feloldódjanak, ellazuljanak. Csókolgassa, harapdálja partnerét, nyalogassa, szopogassa a száját, a melleit, fedezze fel a testét a lábujjaktól a homlokáig. Meg fog lepődni mennyi apró, érzékeny kis erogénzónát talál. Tudta például, hogy a térd hátsó része milyen fogékony terület? Próbálja ki. Érdemes figyelni arra, hogy mikor nyelvével lejjebb kalandozik a nő testén, akkor se vonja be a csiklót az előjátékba. Nincs izgatóbb a várakozásnál.

Az érzéki masszázs művészete

Az érzéki masszázs művészete

Az igazi érzéki masszázs minden érzékre hat, egy formája annak, hogy kifejezd érzelmeidet látvány, hang és érintés segítségével. Az érzéki masszázs tökéletes módja, hogy ellazulj és megnyíljatok egymás előtt partnereddel több év házasság után vagy bimbózó kapcsolat elején. Az érzéki masszázs gyakran fejleszti gyönyör-megélő képességedet és erősíti kapcsolatodat pároddal.

Hirdetés
Az intim szőrtelenítés divatja

Az intim szőrtelenítés divatja

Az indítékok különbözőek: Van, aki pajkosságból, van, aki esztétikai vagy higiéniai okokból, és van, aki egyszerűen divatból távolítja el a szőrszálakat az intim testtájakról. A mindenhol-simaság főként a fiatalabb hölgyek körében népszerű, de a trend terjeszkedni látszik a férfiak és az idősebb korosztály között is.

Az örömszerzés művészete

Az örömszerzés művészete

Sok embernek szegényes, sivár és kielégítetlen a szexuális élete. Ennek sok oka lehet, az egyik a szerelmi előjáték elhanyagolása. Nem kell, hogy a fiúnak kisebbségi érzése legyen azért, mert nem tudja rögtön annyira felizgatni barátnőjét, hogy felkiáltson, sikítozzon a kielégüléstől. Ez csak úgy lehetséges, ha egymásra is figyelnek az ágyban. Természetesen attól is függ, hogy mennyire vannak pszichikailag és fizikailag összehangolódva. Azonban van néhány fontos szempont, amit ha figyelembe vesznek, akkor segíthet az orgazmusban. Csak nagyon kevés nő az, aki úgy is ki tud elégülni, ha nagyon keményen, sőt brutálisan esnek a testének. A legtöbb nő elvárja partnerétől, hogy az hosszan, finoman kényeztesse a testét. Szükségük van az előjátékra! És pontosan ez az, amire sok férfi önző módon képtelen. Sokszor fantáziátlanok, kedvtelenek. Ilyen előfordul a fiatal és kezdő szeretők között, de vannak olyanok is, akik azt hiszik magukról, hogy ők a legjobb szeretők a világon és ez derogál nekik.

Csiklóingerlés mesterfokon

Csiklóingerlés mesterfokon

A nők számára talán a legintenzívebb szexuális élményt a nemi szerv nyelvvel történő ingerlése, azaz a kunnilingváció, profánabb köznapi nevén a nyalás jelenti. Hogyan kényeztessük partnerünket? Kis útmutató férfiaknak. A kunnilingvációt nem tanácsos egyből a csikló ingerlésével kezdeni. A férfiak nagyrésze nem bánja, ha a nő egyből a lényegre tapint, de a gyengébbik nem képviselői ezzel másként vannak. Gyengéd csókolózás, simogatás, mellpetting után tanácsos csak rátérni a nemi szerv környékére, ahol először szintén kézzel javallott simogatni a partnert a szeméremrés környékénél körkörösen, majd hosszában, majd ha beindul a nedvesedés, rátérhetünk a csikló direktebb ingerlésére. Ekkor már az ajkakkal, belső ajkakkal is játszadozhatunk a kissé széttárt szeméremrés és csikló környékén.

Csók - a lelkek egyesülése

Csók - a lelkek egyesülése

A harmincas években a köztéren történő nyálcsere büntetendő volt. Kizárólag a búcsúcsókot tartották elfogadhatónak. Fel is jegyezték, hogy Kolumbiában a pályaudvarokon gyülekeztek a szerelmesek. Egészen addig be is vált a trükk, amíg fel nem tűnt a rend szigorú őreinek, hogy a vonatok mennek, a párok maradnak... Egész Európában megpróbálták akkoriban felügyelet alá vonni a csókolózást: a csendőrök felügyeltek, figyelmeztettek és büntettek. Nem csoda, ha a némafilmekben, majd a színes hollywoodi mozikban látott csókokat forradalmian erotikusnak szánták a rendezők. Az előírás szerint 3 mp-nél nem lehetett hosszabb az orális élvezet. Ezek az ellenfényben fényképezett, visszafogott, ámde érzéki csókok persze világhíressé váltak. Főképpen ma aratnak ezek a bájos, ártatlan filmek, hiszen a jelenkor rendezői annyi mindent megmutattak a szexuális életből a maga nyers valójában, hogy eközben elveszett a báj és romlatlanság.

Csók technikák és módszerek férfiaknak

Csók technikák és módszerek férfiaknak

Ha egy lány hajlandó veled másodszor is találkozni akkor az elég biztos jele annak hogy érdekled, legalábbis egészségesebb így felfogni a dolgot mert akkor te is bátrabb leszel. Most leírok neked egy konkrét esetet, héten történt velem. Kicsit másabb a helyzet mert előtte már ismertem 3 hónappal, osztálytársam, de az első két hónapban semmit nem beszéltünk. Egyszer csak elkezdtünk beszélgetni, búcsúzáskor mindig csak elköszöntünk. Gondoltam haladjunk egy kicsit, egyik nap azt mondtam neki mikor elköszöntünk hogy adjon egy puszit. Megtörtént. Szóba került hogy héten csak kb kétszer szoktam borotválkozni ezért szúr az arcom. Következő nap mikor találkoztunk azt mondtam 'Az arcom lehet hogy szúr, de a szám nem' és megcsókoltam. Meg sem lepődött, örült neki. Tudtam, hogy tetszem neki, ezért ezt meg kellett tenni. Honnan tudtam? Ezt valahogy érzi az ember:) Ott van veled, látszik rajta, hogy jól érzi magát, csak rád néz, ezek alapján mi mást gondolhatnál, minthogy tetszel neki. Ilyen egyszerű.

Csók-csata

Csók-csata

Már jó ideje együtt jártok - minden szép és jó, kivéve a csókolózást, az valahogy nem megy. Mit lehet ilyenkor tenni? Tanítsd meg csókolózni! Gyakran előfordul, hogy a fiúknak nem egyezik a csókról alkotott véleményük. Bizonyára sokan találkoztatok már olyan hapsival, aki a smacizást is valamilyen versenynek éli meg, minél intenzívebb és mélyebb (már-már az ember torkát csiklandozza a nyelvével), annál jobb. Kinek? Aki a csókot kapja, annak nem - persze kivételek mindig akadnak.

Csóksuli

Csóksuli

Remeg a lábam, a torkom összeszorult, szédülök - mindjárt megcsókol! Igen, igen, igen! Fantasztikus! Szinte madarat lehetne velünk fogatni ebben az állapotban. Aztán jönnek a szürke hétköznapok, megismerjük egymást, és már a csók is rutin lesz. Szörnyű, nem? Pedig ennek nem kellene így történnie. Legyünk bátrak! Próbáljunk ki új taktikákat! A párunk is örülni fog neki!

Dobja fel kapcsolatát szexmasszázzsal!

Dobja fel kapcsolatát szexmasszázzsal!

A Távol-Keleten a masszázs teljesen természetes foglalatosság. Minden masszázs alapja életünk első fizikai élménye, az anyai simogatás: csecsemőkorunkban tanuljuk meg, mennyire izgalmas és kellemes érzés megérinteni önmagunkat, majd idővel rádöbbenünk, hogy még jobb, ha más érint meg minket vagy mi érintünk meg mást. Kísérletekkel igazolt tény, hogy az érintés kedvezően befolyásolja fizikai állapotunkat és hangulatunkat, és mindez fokozottan igaz az erotikus masszázsra.

igennem
Tuti menü